Proppfull buss

Publicerat i: Vardag
 
I fredags hade jag körning, så jag åkte med mor till hennes jobb och var där tills hon skjutsade mig till öst på stan. Var fett svårt med balansen först enligt mig, men sedan gick det bara bättre och bättre. Fick också köra bland lite trafik så det var kul. När det var klart for jag och mamma och åt på subway, sedan gick jag runt på stan tills min buss skulle gå. 
 
Bussturen blev ganska spännande då hela bussen var proppfull (jag övedriver inte ens när jag säger det, exakt varje säte satt det någon på). Redan efter vasaplan fick massa människor stå upp och det blev inte bättre efter alla busshållsplatser som kom sedan=dunderjävlafullt. Det var några dagis barn som tog upp mer än halva bussen vilket förklarar saken. Bussen glömde sedan svänga in till rödå. Så den fick lov att vända, kaaaos. 
 
På kvällen gick jag och Jonna på låång promenad. Ända till Överrödå, vi hade mycke att prata om så det var bara trevligt.
Kommentera 1
Förra söndagen var vi och firade farmor och Charlie eftersom dom hade fyllt år, blev fika och allsång med dragspel haha.
På måndagen och tisdagen stannade jag hemma för jag mådde inte riktigt bra, slemhosta x262764 och feber så det var ingen höjdareee. På onsdagen for vi tjejer i 8an till Draggen på en "teknikdag". Kortsagt fick vi fika chokladbollar, lyssna på redovisningar om olika jobb inom det yrket, gå runt i själva skolan, svetsa och sedan äta lunch på Kummin på Nolia. Sedan tog vi 13:20 bussen hem, chill dag. På tisdagen kvällen fick vi finbesök av två älgar som var mellan våran och Sunes tomt, haha något vilsna.
 
På torsdagen hade vi antingen håltimma eller spela brännboll på idrotten, beroende på vad man ville. Eftersom Micke hade varit med niorna och tältat och vandrat jävel. Jag,Marcus,Linnea,Sofi och Emil gick till ica och hp's istället och satt där och pratade. Efter skolan var jag med William, jag kollade awkward medans han sov, niiie. Haha inte så konstigt han va trött efter allt vad dom hade vandrat. For sedan på träning, som jag inte hade varit på flera 100 år kändes det som, fett jobbigt var det och hostan har fortfarande inte gett sig så det påverkade astman kan jag ju meddela om.
Kommentera 0

Middag hos Perssons

Publicerat i: Vardag
 
I lördags vid 4 gick mor,far och jag till Perssons där redan Ronny och Monica var. Det blev grillat till middag så det var nådligt gött. Dom andra for iväg på Mamma Mia show medans Julia,Jonna och jag blev kvar. Vi gjorde inte så mycket käkade bullar, satt inne ett tag tills vi bestämde oss för att gå på en bensträckare vi gjorde inte så mycket men det var kul ändå. Kom hem sedan vid 10 skulle jag tro. Därefter käkade jag godis och pluggade. Faktiskt ganska sjukt jag orkade plugga en lördag kväll, inte alls vanligt mig.
Kommentera 0
Visa fler inlägg