Det här är så tragiskt...Nästan så jag grinar rent ut av, det är över en månad snart typ?! Jag har fanimej inte lagt ut bilderna från fjällen under påsklovet. Herregud trodde jag hade lagt ut det redan så kollade jag igenom arkivet för ett tag sen och hittade inte nått inlägg. hahahha. Bättre sent än aldrig som man brukar säga ursäkta ursäkta, ifall någon bryr sig vilket jag ändå inte tror att ni gör hehe.
På fredagen efter tio någon gång blev jag och Jonna skjutsad till Kittelfjäll backarna där vi åkte till klockan blev tre ungefär. Där i mellan vid ett kom resten av folket till Annexet med skotrana och hade med sig lunch som vi åt. Blev ingen sol alls under dagen det var mest molnigt vilket var tråkigt.
 
Var också ganska lite snö i Kittelfjäll så vissa backar hade mycket ris och skit som stack upp så vi åkte ganska mycket offpist och jag ramlade säkert minst 3ggr ahhaha, Jannis ramla här^
Klitvallen var typ enda stället där det var myycket snö
Dagen efter for vi ut på skotertur mot klitvallen och grillade lunch i ett inte så fint väder, molnigt igen. 
Vi for sedan till stugan och målade ägg & drack äggtoddy
Påskmiddag, hhaha nä vad brukar det kallas?
På söndagen for Perssons hem, medans jag och pappa åkte slalom igen. Vi åkte med pappas kusin Micke, var riktigt kul att få träffa han faktiskt.
Tror det här var måndag om jag inte minns fel. Mamma,pappa och jag for upp på klitvallen och fixade lunch. Det var även sol för första gången under tiden vi varit där, så vi solade rejält.
Shtekarnnn, vi for i varje fall sedan hem på tisdagen.
 
 
 
Kommentera 0

Fin åke

Publicerat i: Awesomeness, Vardag
Imorgon är det ju valborg. Det är vår nu, skulle man ändå kunna säga, sinneees vad tiden går. Ikväll for vi och fixade på gympan. Kopplade wii, fixade ljusslingor och brännbollsträn och massa annat. Kom nog bli kul:-)))
Kommentera 0
 
Holaaa! 
Enda sedan förra veckan som jag var sjuk har jag pluggat på spanska provet som jag missade då och har alltså pluggat det inför provet nästan över en vecka i sträck. Fick äntligen göra det i torsdags och tyckte det gick bra vilket känns så skönt. Första gången som det sitter som rinnande vatten, ovanligt när det gäller spanska.
 
Annars i veckan, vi har hittat tillbaka till hoppreps tiden, vi har hoppat hopprep och kört massa gamla "ritualer" som vi gjorde i rödå haha. Nostalgiiiii. Jag och Alica har även haft streak i ett år under veckan. Sen under måndagen hade väderprognoserna sagt det skulle bli ca 20 cm snö, vilket det nästan kom under måndagen, var snöstorm hela dagen. Blev ju halvt deprimerad. Tisdags träningen blev även inställd pga snön, men jag stannade i vindeln ändå och var med William. Blev dock träning under torsdagen- blev Jonna,Maja och jag som stannade för i princip alla rödåbor,Tina (-Julia som jag inte vet vad hon gjorde) var sjuka och Leia var på ridträning. Så vi var max 16 st på träningen. Jag & Tina redovisade även om våran lilla "robot" på tekniken och fick A på redovisningen, så kuuuul.
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg