Vi fick sol och värme idag<35645 
 
Kommentera 1
Excuse me angående kvallan på bilderna 
Hallååå
Vi hade visst hemmamatch i söndags som jag glömt skriva om. Det var nog den roligaste matchen på länge för alla var så glada och det gick bra. Vi vann med 6-1 mot guif eller var det nu var för lag, helvete vad vi köttade på. Imorgon (torsdag) blir det sista matchen innan uppehållet, får hoppas alla är lika taggade dåå.
 
Igår hade vi träning, vi tränade i olika stationer så det var kul. Sedan körde vi 3 köer, match och tillsist skott på mål. Efter träningen hämtade William upp mig och sedan for vi hem till han. Jag duschade, sedan kollade vi någon film som hette The November Man och käkade massa onyttigt. Filmen var braaa. 
 
Idag klev vi upp där kring halv elva, jag fixade mig och sedan åt vi frulle med Jessica. Tog sedan 11:30 bussen till stan. När jag kom fram gick jag runt i massa affärer för att döda tid, försökte verkligen inte att köpa något. Men inne på kicks så blev det ett undantag eftersom det var rea på bareMinerals original foundation som kostade 99kr. Så jag slog till direkt, för en sådan chans får man bara en gång i livet tror jag. Blev sedan less på allt gående i värmen så jag satt mig på en bänk. Sedan dök Natnael och Filip upp så jag satt och pratade med dom. Mamma kom sedan just där innan två och mötte upp mig och sedan gick vi till ungdomsmottagningen för att fixa lite piller. Efter det var jag på mammas jobb tills hon slutade, då vi sedan for och köpte ett par kängor till fjällkonfan + lite annat på XXL.
Kommentera 0
Igår cyklade jag och Julia till glassbonden där vi sedan mötte upp bl.a Jonna, Linda, Maj-Britt osv. Tog smakerna lime sorbet och självklart favoriten- sockervadd. Lime sorben var jäkligt smakrik men ändå god dock lite sur nästan, men ser väl om jag tar den en till gång eller inte. Maj-Britt var även så gullig och bjöd på glass naw<3 Julle och jag fortsatte sedan att cykla selet runt hem.
 
På kvällen for jag och hämtade Julia efter 7 någon gång, sedan for vi till hundsjön. Där vi grillade körv och marshmallows, och pratade massa så det var trevligt. Körde sedan hem där vid halv elva någon gång efter lite tjorv då dom nyss hade hyvlat vägen så det var grus å sand överallt upp från hundsjön hehh. Mys kväll med andra ord i alla fall.
Kommentera 0
Visa fler inlägg