valborg

Publicerat i: Vardag
 
Tjooohooo!
Var sämst uppdatering igår för jag stannade i vindeln som vanligt och dansade, idag hade vi matteprov och resultatet hade redan kommit ut och vet ni vad jag fick? Jo ETT FAKKKKING A! Jag är typ helt värdelös på matte och sen fick jag det här betyget, gissa om jag blev glad? haha;) 
Sen idag är det ju Valborg så ikväll ska jag hänga med massa trevliga tjejjjor, nämligen Vilma,Linnea,Jonna & Maja! Vi ska äta förrätt hos Jonna, sedan fixar jag å Maja varmrätten tillsammans vilket blir hos hon, och sen äter vi efterrätt hos Linnea. Senare på kvällen ska vi oxå gå till majbrasan, spela brännboll på skolan och sova hos Jonna så lär nog bli en massa prat och myyyys då! Nej nu hinner jag inte skriva mer, ni få ha en riktigt bra kväll hörni!
 
Twitter / Recent images by @glennsdotter
Inte min bild
Kommentera 3

monday

Publicerat i: Egopics, Vardag
egopics från idaggg
Heyyyy!:]
Idag var jag hos tandläkaren igen och spände på tandställning, och nu gör det förbannat ont i tänderna, uuuusch så jobbigt. Menmen det kommer att bli bra tillslut så nu ska jag sluta klaga eheh;]
 
Dagen idag har bara varit allmänt dryg, dels för att vi hade två redovisningar idag - NO&svenska och dels för vi haft muntliga engelska nationella också. Nej nu måste jag plugga till matteprovet vi har på onsdag... så det blir nog vad jag gör ikväll och sen tror jag ska ut och springa lite kanske? Well vi får se, ni få ha en jättebra kväll i alla fall!
 
 
 
 
 
Kommentera 15

dreams

Publicerat i: Citat, Vardag
Dreams make us who we will become →☆←
Kommentera 3
Visa fler inlägg