Bilder från förra nyårsafton^
 
Nu är det snart ett nytt år, 2015. Tycker det nyss var nyår, vars har tiden tagit vägen?! Men jag tycker 2014 har varit ett riktigt bra år, har skapat många fina minnen med mina underbara vänner och familj. Men jag känner på mig att 2015 kommer bli ett ännu bättre år, så får hoppas på att det stämmer.
 
Ikväll så ska vi äta förrätt hos familjen Leijonfalk, sedan ska vi äta middag hos familjen Karlsson och sen blir det efterrätt hemma hos oss, sedan på kvällen så blir det nog att vara med mina vänner skulle jag nog tro. Kommer nog bli himal trevligt, nä hörni nu måste jag gå och fixa mig, gott nytt år på er och hoppas ni får en grym nyårsafton♥
Kommentera 18
Halloj där!
Igår var jag, Linnea,Sofi & Leia i stan somsagt, vi tog bussen in till stan och shoppade, drack lyxshake på donken och bara hade det trevligtttt. Men sen när vi skulle åka hem, fick vi veta att alla bussar hade blivit inställda pga av det var så halkigt. Eftersom det hade gått och blivit plusgrader på dagen så hade det ju självklart börjat regna....
 
Så jag och Linnea skulle ta bussen hem men eftersom det inte gick så ringde jag mina föräldrar och frågade om dom kunde hämta oss, men då fixade pappa skjuts hem av en bekant, så det slutade bra trots allt haha.
På kvällen så kom Jonna&Julia hit, vi såg en film som hette "nyckeln till frihet", som var väldigt lång haha men den var riktigt bra ändå tycker jag! Vi gick även ut på en promenad sen, och snackad om allt och ingenting:')
 
Det här var då det jag köpte, blev även lite underkläder men det orkade jag inte ta kort på:))
Kommentera 1
Hallooojjj!
Blev mycket fika idag när vi firade brorsan min, så dom som känn för det kan ju komma förbi och ta en tårtbit och en kaka eller två. Haha nämen har ätit så mycket idag att jag typ spricker snart.... Där vid 2 så kom släkten och fikad hos oss, sedan på kvällen kom min brors flickväns familj hit och käkade middag. Sen så spelade jag,Emma,Fredrik och Evelina lite brädspel så de va ju lite småkul. 
 
Senare ikväll så for jag och var med Jonna&Julia vi var ute en stund först och efter det så såg vi på en riktigt bra film som hette "Escape plan", sitter just nu och skypar med Linnea såhär på kvällskvisten, fast jag ska snart bege mig mot sängen. Men vi får väl se när jag somnar, eftersom det är lite partaj här just nu, haha ajaaaaaa godnatt.
 
Kommentera 5
Visa fler inlägg