Änterliiiiigen så kom sportlovet! Så himla skönt!! Hade ju fysik prov idag om tryck & krafter och sånt där, känns som det gick ganska så bra ändå, men vi få väl se sen hur resultatet blev. Vi hade även håltimme på spanskan idag, var så skönt måste jag säga heheh. Sofi den sötisen bjöd mig på en munk & cola så vi fikade lite go'fika för å fira in lovet kan man ju säga:)) 
 
Ikväll vet jag icket vad jag ska göra, kanskekanske bli en prommis med Jorran eller bara ta det lungt och glo på lite serier typ #haringetliv:')
Kommentera 7

Torsdag

Publicerat i: Vardag, Ätbart
 
Tjeniiiis!
Dagen började med att vi hade snörugby på idrotten och alla killar i klassen tog det verkligen liv och död. Det blev personer slagna hit och dit hahah nä det var helt kaosigt, men ändå kul. Hade sen no då vi fick lyssna på en gubbe som kom och pratade om fossiler och sånt. Gubben var ju som smågullig för han drog så töra skämt mest hela tiden, när vi hade lyssnat klart hade vi Tedde och då så gick vi igenom några saker inför fysik provet imorgon. Sen hade vi bara spanska och elevensval sen slutade vi så var en väldigt chill dag. När jag kom hem så pluggade jag lite fysik och ikväll har jag typ bara kollat runt bland massa bloggar, men imorgon är det fredag hörrni och det betyder också sporlooooov, ska bli så skönt!
Kommentera 5

Chase Atlantic

Publicerat i: Musik, Vardag
För ett ganska bra tag sedan så hittade jag ett band som heter Chase Atlantic, så jag började gilla några av deras låtar. Men nu redan i lördag så släppte dom ett nytt album, och jisses vad bra dom är enligt mig i alla fall. Har lyssnat sönder typ alla låtar från albumet dom senaste dagarna hehhh. Så ge dom ett försök vetja!
 
 
                                                                                  Min favorit från albumet är Roxanne^
 
 
 
Kommentera 9
Visa fler inlägg