Holaaa!
I tisdags for jag och päronen hem från fjällvärlden. Så kom hem där vid tre någon gång på eftermiddagen så det var skönt att komma hem och gosa med lill katten våran och sådärrr. På kvällen tog Jonna,Julia och jag 17:55 bussen till vindeln för att fara på efit träningen. Blev cirkelträning denna gång jobbigt som vanligt. 
 
I onsdags följde jag med mor och handlade och så passade vi på och fara och tända på Markus grav<3 Senare under dagen gick jag och Jonna ut på en låång prommis, vi blev ute i över en timme hör å häpna. På kvällen skypa jag lite me Marcus och tog det chill. Idag har jag inte gjort så mycket, som man ska på loven. Har städat rummet lite, hunnit prata med Leia och sen har jag även efter några timmars försök lärt mig att göra inbakade flätor. Och ja dom är inte så svåra att göra men jag lärde mig sent att göra vanliga flätor så det är väldigt bra för att vara jag:') Ikväll for jag och Jonna på tantgympan och köttade, blev helt genomsvettig fan. 
Fick btw hundra dagar på snap med Petra här om dagen^
Kommentera 2
Johanna fyllde ju år för exakt 11 dagar sen nu, och för 9 dagar sen alltså en lördag for Linnea,Jonna,Julia,Tina, Maja och jag och firade hon. Lite efter med bloggningen men bättre sent än aldrig säg;) När vi kom dit så bjöds de på pizza, dock är jag en sån som inte äter pizza så ja hade med mig mat eheh, de vi gjorde var bl.a kollade snabbt på en serie som heter Guld som dom spelade in lite i Rödå, fräänt. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, käkade glass och massa annat gött. Sen var det även presentöppning för Johabba där i mellan någonstans. Lite efter tolv blev vi sedan upphämtade av Oscar som körde vi rödåbor hem. 
Gull Johabba<34
Kommentera 1
Hallååj!
Nu är de fan påsklov, de va ju typ nyss lov för min del då vi hade praktik förra veckan. Ha massa bilder som ska komma upp här men jag har varit för lat och haft för lite tid till att göra de så de få bli sen hehe.
 
Annars då idag hade vi först no, vi gick igenom nå svar från "teknikåttan". Våran klass tävlade mot 8b och vi förlorade men vi fick lite godisbilar som tröstpris, Pirjo är ju söt ändå. Efter det hade vi bild då vi skulle redovisa våra spel. Johanna, Alex och jag vi gjorde sommar memory, de blev fint. Efter de hade vi svenska då jag och Sofi satt och kollade lite på en dokumentär om Natascha Kampusch som blev kidnappad. Sofi läser boken 3096 dagar,har sett själva filmen innan och den är så bra. Därefter lunchen hade vi idrott då vi spelade badminton, de gick jävligt dåligt för Sofi och jag idag ojoj. Sen efter det gick vi till forum och valde elevens val och sedan till torget då Ida och Jakob hade gjort en skattjakt. Tiniiie hon vann ett påskägg hihi. Var även stilbytardag idag, var tänkt jag och Moa skulle ha bandanas och se ut som små påskkärrningar men hon fega ur så jag och Leia hade istället de en stund;)
 
Snart ska mamma,pappa,jag och familjen Perssons upp till stugan i Stennäs. Blir väl skoterkörning och slalomåkning i Kittelfjäll, taggaaa.
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg