Bilder från idag och igår kväll när jag å Jonna var å tränade skjuta för brännbollen sen gick vi in och lyssnade på musik resten av kvällen, de va myyyys:))
 
Goddagens!
Imorse vid 9 tiden gick jag & Jonna ut på en morgon prommis, var jätte fint väder då (fast det är det fortfarande ehhe) kring +20 i solen, sååå jäkla härligt! Idag ska jag å Jonna gå på vårmarknaden i Vindeln, så vi får se vad som mer kom å hända idag. Nej nu måste jag fixa mig så sluutar här. 
Kommentera 2
Bilder från igår^
 
Igår hade vi träning nere på Lia istället för på fc som vanligt, så vi åt för en gångs skull på Im's vilket var najs. Vi satt ute där ändå tills klockan blev 20 över 5 och vi var tvugna att pallra oss vidare till fotbollsplanen nere vid Indexator. Vi fick då gå in och byta om på Indexator som hastigast innan träningen. Vi hoppade sen på bussen där nere, har inte gjort det förut så det kändes lite konstigt;)
 
Idag mina vänner har dagen varit en trög fredag som vanligt, hade matte prov på statistik. Vi jobbade somsagt i par, så det känns som det gick helt okej för jag & Issenisse. Hatar dock när alla börjar prata om vad dom svarade på provet och sen inser man hur mycket fel man gjort hehh. Men jag skiter i om det gick dåligt för det var nu näst sista provet för terminen så whatevsssss:') Hade även bokcirkel på svenskan och det är aldrig kul menmen vi har nu börjat se en film som heter the starving game, som verkade skit rolig så det är bra! Ikväll ska jag va med Jonna, blir nog trevligt det:))
Kommentera 3
 
Har blivit jävligt mycket egopics här på sista tiden men tar inga andra bilder typ ahhaahha..^
 
Idag så har det varit en väldigt chill dag, på engelskan så började vi skriva sagor. Vi hade sen so då vi bara såg på några videos så det var skönt, vi fick sen gå och äta en timme tidigare idag för 5:orna var och hälsade på. Efter lunchen hade vi musik och därefter matte. Vi ska ha matte prov på fredag och då ska vi jobba i par fick då fick vi veta vilka alla skulle jobba med och då så ska jag tydligen jobba med Issenisse, så det blir nog bra de! :)
 
Eftersom niorna var borta idag för dom skulle fara och tälta någonstans och 6:orna for på något läger så följde även det med massa lärare så det har varit ganska tomt på skolan idag. Vi fick håltimme på spanskan för vi hade ingen lärare så vi hann med ett bussen hem, så sjukt skönt det var att få komma hem tidigt för en gångs skull. När jag kom hem så städade jag rummet, pluggade lite matte sen fixade jag maten. Blev pulled pork och potatis, fett gott. Efter det gick jag & mamma och tog in posten och vattnade blommor hos grannarna för dom är bortresta. Skypade sen med Sofi ett tag. Har även småpluggat på matten vilket jag även ska fortsätta göra nuuuu, sista spurten nu ju.
Kommentera 2
Visa fler inlägg