Matte provet idag gick käpp rätt åt helvete idag kan jag ju bara säga, det var den svårare delen idag men det gör inte så mycket eftersom förra provet var viktigare att man fick godkänt på för det var E-delen. Efter skolan gick vi som skulle stanna och köpte sallad like always, köpte även 1 liters tropisk bravo juice och lite choklad heheh. Tog ett bra tag tills jag hade druckit upp juicen, sen blev det även lite tört efter ett tag också:')
 
På fotbollsträningen så körde vi några fotbollsövningar, straffar och jag satte alla 3 fattar inte vad som hände där men kul var det haha och sen hann vi spela lite match. 
Imorgon ska vi ha bad på idrotten vilket inte känns sådär jättekul precis menmen, senare på kvällen drar jag och massa härliga människor till Maja och firar valborg där, kommer nog bli askul! taggaaa :D
1:Fin selfie på Leia,Linnea,Johanna,Issenisse å jag, 2: Jonna tycker Bravo juicerna smakar öronvax ,hahahhaha Jonuten då:')))
Kommentera 3
Snapshots från veckan hittils + en från i söndags då Julia,Jonna,Maja, Majas hund Hocki och jag var ute och sprang.
 
I söndags kväll så for somsagt Jonna,Julia,Maja + hennes hund Hocki och jag ut och sprang.
 
Igår så hade vi no redovisning och det gick väl helt okej. När vi hade spanska så såg vi på pirates of the carrabien sen gick strömmen så vi fick gå typ tio min tidigare från lektionen, vilket är väldigt sällsynt när det gäller Lizette, så det var skönt! Efter skolan så stannade jag i Vindeln med Linnea,Maja & Jonna, vi gick och köpte sallad till middag sen åt vi den ute vid fotbollsplanen. Så det va myyys. Vid 7 så hade vi efit träning vi körde högintensiv intervallträning, efter det spelade vi match på fotbollsträningen.
 
Idag har det varit en vanlig tisdag, efter vi hade slutat gick vi till Hp's då så köpte Sofi en boost som vi alla delade på när vi satt och väntade på bussen i solen ehehe. Jag,Leia,Johanna,Sofi och Linnea har även kollat på skolavslutnings klänningar typ hela dagen idag, nu är det bara 42 dagar kvar wohoooooo, det börja sakta men säkert närma sig! Ikväll har jag skypat med Sofi och hjälpt hon för hon hade några problem med sin header, har även försökt plugga lite till matte provet inte för det var mycket menmen:')
 
 
Kommentera 8

Söndag

Publicerat i: Fotografering, Vardag
Vaknade kring 11 idag och när jag gick upp så fikade jag, var verkligen inte sugen på någon lunch idag av någon anledning. När jag gjort det gjorde jag bort allt plugg, behövde skriva till lite på vad jag skulle säga på no redovisningen imorgon och sen pluggade jag lite rödkurs på matten. Är ju matte prov på onsdag och no redovisningen imorgon men sen är det inte mycket mer plugg den här veckan, så skönt! Annars idag har jag kollat lite på the originals och kollat runt bland massa bloggar. 
 
Ikväll ska jag försöka få med mig någon ut och springa annars får jag springa själv haha, det regnar just nu och har gjort det hela dagen typ så det är väl inte det bästa vädret att springa i precis menmennn:')
 
I brist på bilder så fick bli några som jag tog i fredags, snön har verkligen börjat tina bort nu så det gillas^
Kommentera 14
Visa fler inlägg