Julias bild från igår^ 
 
I torsdags kom Petter till lilla Renfors och hade föreläsning. Han var riktigt bra, han pratade i en timme men det kändes knappt som en timme för det gick så fort. Och så pratade han utan mikrofon så han gjorde det jävligt bra. Han pratade mycket om sin barndom, sina texter och så sa han även en massa andra kloka saker, å så rappade han även litegrann. 
 
På kvällen for jag på steppen, haha var helt lost när det gällde stegen men jobbigt och kul var det. När jag kom hem duschade jag och sen så skypade jag med Petra,Wille,Adam,Marcus och Jerker.
 
Igår på hhk:n så kollade vi på en film som hette Super Size Me, handlar om en kille som ska bara äta mat från donken i en månad. Dock hann vi bara se en bit av den innan den började lagga sönder, så vi fick sluta en halvtimme tidigare. Då fick vi ytterligare längre rast så det blev ca 1h och 30min. Vi hade sen matte, till lunch var det hamburgare så det var bra. Sen so och till sist syslöjd, på syslöjden var även Jonna och Linnea där så det var kul. På kvällen for jag till Jonna&Julia, vi spelade spel och hade det allmänt trevligt:))
 
Idag har jag följt med pappa till fagerlund och hämtat röd skotern, och så har även hela familjen varit till Ulrica och firat henne och fikat massa gött. Ikväll ska jag och brudarna -Johanna & Maja, till Moa så det blir nog kul!
Kommentera 5
Är ju helt sinnes så seg jag är på att blogga, jag ids inte längre typ. Har bara suttit och skypat dom senaste kvällarna nu i veckan så har inte blivit av med andra ord.
 
I måndags efter skolan for Johanna,Sofi,Linnea och jag till stan. Vi gjorde en intensiv shoppingrunda och stress tryckte i oss mat på Max innan bussen som vi skulle hem med for. Är så glad express har börjat finnas på Max så det går fortare med beställningarna juu. Blev köpt en present till far som fyller år snart, två nya tröjor, underkläder och mat då. Trevligtt var det i alla fall!
 
I tisdags så hände det inget speciellt var bara en vanlig dag. Vi hade jenny på idrotten för Micke var borta så då körde vi fortet, för nu har klassen slutat bli så sura när vi kör sånna lekar så Micke tyckte vi var redo haha. 
 
I onsdags började dagen med en timmes sovmorgon och så tog jag 8 bussen. Jag och Tina fixade oss på skolan så slapp jag göra det hemma och fick sova istället. Vi fick träffa den nya spanska läraren (kom inte ihåg vad hon hette dock) på spanskan, hon verkade väldigt bra och snäll. Känns fortfarande tråkigt att Sanna ska sluta menmen. Sista lektionen på svenskan fick Liljeblad psykbryt på oss för vi inte fattade vad hon menade så hon lämnade oss efter halva lektionen och där satt vi kvar som några frågetecken. Helena kom dock och avslutade lektionen efter ett tag haha kaooos men småkul att lite från 7c fortfarande finns kvar;)
Så kassa bilderrr men dom blev i varje fall köpta i måndags^
 
Kommentera 0
Från i fredags och lördags^
Halloj!
Den här veckan gick fort tyck jag, men det är bara braaa. Fredagar har jag kommit fram till är inte så dryga ändå, vi började och ha hkk där Ingela pratade om städning, david städade för fullt^. Vi hade sen en 50 min rast och efter det matte, rast igen i 50 min sedan so och tillsist slöjd. På slöjden så fick vi välja vad vi ville ha och då tog jag syslöjd. Vi alla ska göra varsin "skyddsängel" så får väl se hur det blir. På kvällen så kollade jag massa oth och sen skypade jag med Wille,Adam och Jerker ett bra tag så det va kul.
 
Igår for jag med mor och hjälpte henne städa på bg och så poppa vi lite musik. Följde även med och handlade. Efter halv 8 gick jag ner till Jonna&Julia och så kom Johanna,Linnea,Tina,Linnea. Vi lyssnade på musik, åt massa gött och snackade skit, så det va trevligtt. Idag var jag och Julia ute på en prommis mot hundsjön och pratade massa, kuul. 
 
Förövrigt så håller jag att få psykbryt på min telefon för den har börjat balla ur så tragiskt mycket. Börjar flimra och stänger av sig när jag har över 50% och är så seg, blir så lesss.
Kommentera 6
Visa fler inlägg