Hallooj!
I fredags var det en lugn dag och jag slutade tidigt så det var skönttt. Hade gjort vinge i fredags och överraskade mig själv med att dom såg lika ut för en gångs skull↓. På kvällen bakade jag kladdkaka med chokladfugde för lördagen, sen gjorde jag väl inte så mycket.
 
I lördags pluggade jag lite och städade mitt rum, jag och mamma drog även fram lite julpynt. Pappa for och hämtade en gran som vi satte där ute för jag hade tjatat om en tihih. Senare på kvällen kom familjen Perssons & Ronny och Monica hit och åt middag och efterätt. Linnea kom sedan och hämtade upp Jonna,Julia och jag med mulen till Maja. Vi spelade spel, käkade chips och godis,snacka skit och hade danspartiiii. Vid 12 for vi från Maja och körde en tur uppe på kamen innan vi alla for hem, haha de var kiing:')
 
Idag har jag även pluggat, sen for vi hela familjen till Alicia, Margita & Danne vid tre och åt thanksgiving middag. Första gången jag åt kalkon och det var gott, blev sen glass och varma bär till efterätt. Träffade även lite släkt och så. Nu ska jag plugga och kanske se något avsnitt av Kyle XY, vi höreees.
Julia love lifeeee hihi
Kommentera 2
Halloj,
det är ääntligen fredag imorgon, den här veckan har gått fort men samtidigt så jäkla segt och trögt av olika anledningar. Har dock för en gångs skull, varit lugnt i veckan med prov och sånt. Har somsagt bara haft ett biologi prov sen har det varit rätt så lugnt, så skönt! Idag var det stilbytardag, jag,Leia,Tina & Alexandra hade våra matchställ som vi hade på oss. Var så ovanligt att ha shorts i skolan men man kände sig så fri i dom haha. Igår hade vi våran fotbolls tränare Anna som vikarie på so:n. Vilket var lite annorlunda, men det hade varit perfekt om vi skulle ha haft hon idag, synd vi inte hade det:') Det var någon tant som var någon slags "komiker" eller jag ha ingen aning vad hon var men hon hade något framträdande på torget idag. Kände mest bara what tha liviiing.
Isse & Marcus hade ju gått all in på klädseln idag;)
Kommentera 4
Har nu träffat Clara Henry, hon var verkligen så himla trevlig och fin i verkligheten som jag trodde. Leia,Sofi,Linnea,Tina och jag for till stan efter skolan. Clara Henry hade signering och så kunde man köpa hennes bok på Akademikbokhandeln, så vi fick signering, ta kort och prata med henne (dock for Tina på någon frågestund med Clara och signering som var senare ikväll). Innan det åt vi även på frasses och så hann vi med lite shopping innan bussen gick hem. Är så glad jag gjorde det här, för det känns som jag kommer komma ihåg det läänge. Blev helt till mig och det syns på bilderna haha.
Fangirlade typ söndeeeer thihhiih
Kommentera 9
Visa fler inlägg