Lyckad kväll

Publicerat i: Vardag
 
Heeelluu!:D
Gårkvällen blev väldigt lyckad,mycket god mat och många fina människor!
Som förrätt bjöd jag på stekt tortilla bröd med skinka och ost imellan, sen när vi cyklat till Maja bjöds det på tacos vilket var väldigt gott som vanligt :D Efter vi hade ätit spelade vi också just dance 3 vilket var awsuum, efter det cyklade vi ner till Jonna&Julia för att äta efterrätt och där fick vi kladdkaka, gottgott!
 
Sen satt vi bara i deras grillstuga och dunkade musik och sjöng tills vi fick för oss att cykla till skolan och spela fotboll, och de va askul haha, vi körde Isak,Ellen&Samuel mot jag,Jonna,Julia,Linnea,Moa och Maja:') När klockan blev elva typ cyklade vi till Jonna&Julia igen och där stod jag,Linnea,Moa och Julia och dansade och sjöng med Ellen hahahah de va kuligt de....
förrätten:]
 
 
 
 
Gulliga Ellen:]]
Varmrätt hos Majuur
omnomnom
allihopa samlade;)
just dance
 
Majuur:]
 
sämstaste bilden ju men ändå:pp
Gó efterätten:]
massa fotbollsspelande
Moa springer:')
Kommentera 13
 
Helluuu! :D
Ikväll ska jag och några kompisar ha en liten cykelfest, först blir det förrätt hos mig och sen cyklar vi vidare till Maja för varmrätt och sen cyklar vi tillsist till Jonna&Julia för efterrätt, vi hade ju en likadan liten cykelfest förra året fast den här gången blir vi myyycket fler, kring tio st faktiskt. Men det blir nog askul, hoppas ni också får en awsome lördag kväll!
 
insta bild från igår:]
 
Kommentera 16

fredag

Publicerat i: Vardag
Halloojj!
Idag var vi ju och kollade både "järnvägsstationen" och sanatoriet i Hällnäs (som jag skrev tidigare), på järnvägsstationen kollade vi runt på alla gamla rum och saker där inne och sedan vid sanatoritet var vi bl.a och kollade i ett gammalt kapell eller ja ett ställe där det hade variut en obduktions sal eller vad det nu heter och då berätta en gubbe om en massa saker som hade hänt och vad man gjorde där inne förut, vill inte direkt gå in på det få bara rysningar av att tänka på det hehhh.... sen gick vi runt i sanatoriet byggnaden och gjorde olika aktiviteter och sådär, fast vi fick inte gå runt där inne så mycket så det var synd menmen. Halv två gick alla ner där bussen skulle hämta oss så vi satt en drös från min klass å snackade till bussen kom, så de va trevligt deee!
 
Jag kan sammanfatta den här dagen som en blanding av intressant,halv läskig och lite rolig ändå;)
Sådär såg alltså sanatoriet ut, det är sjuukt stort som ni ser
          
 
 
Kommentera 7
Visa fler inlägg