torsdagggg

Publicerat i: Vardag, Ätbart
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min pappa år! Grattis pappa♥

När jag kom hem från skolan idag var det första jag började göra var att baka vanilj muffins med chokladbitar, har dock inte hunnit smaka på dom än så får hoppas på att dom är goda haha! Pappa fyller ju år idag så ikväll har vi ätit en god middag med familjen, och sen kom min moster& Johnny hit så då fikade vi. GUUUUD så skönt det är fredag imorgon hihihi, får värsta lyckoruset bara för det! ;D Nä nu ska jag kolla på det senaste pll avsnittet så vi höreees imorgon!
 
 
 
 
 
Kommentera 7

veckans citats

Publicerat i: Citat, Vardag
Eftersom jag glömde helt bort att göra veckans citat i måndags kör vi det nu istället då! ;]]
hahaha. eat them too. 🙊
Friendship👌
 
(9) Tumblr
Kunde inte bara välja en så det fick bli tre thihih;3
Kommentera 2

onsdaggg

Publicerat i: Vardag
 
Hallå där allesammans!♥
Nu har bloggen varit helt död i flera dagar! :$ ooopsiiii, så kan det gå! Så jag ber om ursäkt för det, men har varit lite bussy med det runt omkring kan man säga haha, hade i alla fall no prov i tisdags tyckte det gick ganska okej får väl hoppas på det bästa.
Till något helt annat, igår efter skolan stannade jag Linnea&Maja i Vindeln och for och lagade å käkade mat hos Adina, sen for vi på fc och prövade på att dansa streetdance med roundabout eller hur man nu säger det, och det var aaaaaskuligt! Kommer nog definitivt fara dit och dansa nästa tisdag också! :D Jo juste det var en till ska jag tänkte säga, jag fick hem paketet med jackan i måndags också, den var så fin, älskar den eheheheh! 
 
 
 
 
Kommentera 3
Visa fler inlägg