Hejhejj!
Idag cyklade jag och Wilma till hundsjön, efter ett tag kom även Maja så då badade vi, var +17 så var inte så jätteskönt i vattnet direkt, så det blev inte så mycket bad. Men nu vad det där mitt sista dopp där för i år känner jag haha.
 
Efter det cyklade vi hem till mig och käkade glass och bullar och såg she´s the man, det var trevligttt! Har inte umgåts vi alla 3 på ett bra tag nu så! 
 
I kväll for Jonna,Julia och jag ut och sprang intervaller på kamen, vi körde 8 vändor +lite mer joggning så det känns bra nuuu. Fick även premiär använda ny skorna, och dom kändes så jäkla sköna att springa i. Så lätta och bara allmänt sköna, det gillas.
Kommentera 6
 
Go kvälllll
Imorse var det såååå skönt att känna att man inte behövde gå upp, utan att få sova ut istället.
 
Jag och mamma for till stan idag vid halv tolv, behövde fara till stan för att köpa några presenter och sen behövde jag en ny deo och träningsväska. Så idag har vi gått runt och shoppat, hittade även ett par nya skor och byxor. Har alltid viljat köpa sånna byxor men aldrig blivit av liksommm, förns idag då mamma köpte dom åt mig + skorna, bästa mami♥ Vi åt även varsin sallad innan matchen som va en av dom äckligaste salladerna jag ätit haha, fanns inga goda bladningar alls så det var synd me slöseri av pengar:')
 
Vid fem samlades vi för match på Vilmannavallen där vi mötte IFK umeå. Förra gången vi mötte dom slutade det med 12-0 till dom, vi fick storstryk med andra ord haha. Men den här matchen blev det oavgjort 2-2, känns bra jämfört med hur det gick sist.
Kommentera 8
1: Ulricas gulliga valp, 2: getingboeee, 3: jag lockade håret idag de va drygttt men värt och 4: exotiska salladen från igår^
 
Holaaa!
Idag hade vi skolfoto, och ja det här med att ha skolfoto, jag blir själv aldrig bra på dom här bilderna hur mycket jag än försöker haha. Så det blev nog inte mycket bättre idag, men det får vi väl se när bilderna kommer. Killen som fotograferade oss var skelögd och sen hade han massa konstiga ljud som han gjorde för att få en att le, men jag är en sån person som inte vill le med tänderna i alla fall inte när det gäller skolfoto, men ja han var ju som han var..:') Han hade till och med tänkt ta fram en leksak när Linnea blev fotad för han tyckte hon såg sur ut ahahhah.
 
Första lektionen hade jag svenska då vi hade läspass där jag läser en bok som heter Uppstigandet och hittills verkar den riktigt bra så det är kuuul. Efter det hade jag so, vi upptäckte då att det är ett getingbo utanför fönstret vid det klassrummet som vi har so/sv i. Vi hade sen lunch och det var gott (otroligt nog!), det var något kött och klyftisar. Efter det hade vi skolfoto, så det hade vi på engelskan så vi lånade bara böckerna sen. Därefter hade jag svenska fast i sal 23 istället (pga getingboet haha) då vi läste igen. Tillsist hade jag elevensval då jag har hkk. Blev i grupp med Marcus,Emil och Jens och så gjorde vi äppelpaj. Skrattade typ igenom hela lektionen för Emil är så pajas.
 
Ikväll for jag och mamma till Ulrica och träffade hennes lilla valp, så himla gullig hon var alltså, aw!
 
Igår efter skolan stannade jag i Vindeln för vi hade träning blev sallad till middag och sen tränade vi på fintar, skott och dribbling och sen i slutet körde vi gåfotboll, hyfsat rolig träning ändå!
Kommentera 8
Visa fler inlägg