Lazerdom

Publicerat i: Fotografering, Vardag
Hejhejjjj!
Känns som jag inte har bloggat på flera år juu! Men aja, igår var det skolgårdensdag och då ska alla i skolan hjälpa till och kratta, måla osv. skolgården. Så jag som går i 5:an fick måla typ hela dagen. Vi målade ett fia med knuff spel på asfalten och en stor blomma vid entrén. Dessutom var det så sjukligt varmt igår så man dog nästan, och att jag var helklädd i svart gjorde inte saken bättre. ;) Sen på kvällen for vi till skolan igen. :p Kom hem kl. 7, sen kom min kusin och då var jag med henne resten av kvällen. Idag har jag och nästan alla i 5:an farit till stan med vår lärare, vi gick runt på stan, shoppade och körde lazerdom vilket var jättekul! Hehe mitt lag vann. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske vara med någon kompis eller något, har också eller jag menar är också sjukt varmt idag haha. Så har gått runt med short hela dagen! Men bloggas mera sen hejdååå!
 
Min bild
Kommentera 0

Sunshines

Publicerat i: Fotografering, Vardag
Hejhejj! 
Ska fara ner till Wilma nu så tänkte slänga in ett snabbt inlägg! :) Idag har dagen varit som en rätt så vanlig onsdag, slöjd och två lektioner med svenska.  Men på slöjden var det allra sista gången jag hade slöjd på min nuvarande skola, eftersom jag går ut 5:an nu och efter hösten börjar jag en annan skola. :] Annars har dagen sett ganska vanlig ut. När jag kom hem från skolan pluggade jag inför mattepovet och sen har jag sett på gossip girl hehe! men nu måste jag sluta skriva, hörs imorgon<3 
 
 
Bilder från i söndags. 
Kommentera 1
Goddag goddag! :)
Idag efter skolan var jag med Julia, och då var vi ute och fotade vid älven, och vi skrattade som några galningar typ. ;) Hahha men det var trevligt! Kommer komma upp bilder sen. :D Hon for hem för några minuter sen (fast nu är det typ en timme sen.. haha), ikväll har jag inga planer så vi får se hur vad jag hittar på. Igårkväll var jag med Jonna vi var vid älven och kollade på vattnet och pratade, sen var vi också och cyklade runt i byn. :) Hoppas ni får en bra kväll ses!
 
Bjuder på några fina bilder från idag<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg