egopicsarna

Publicerat i: Vardag, Ätbart
 
Hejhejjj! :]
Tänkte berätta lite om dagen igår när jag var med Jonna, hon kom till mig halv ett typ? När hon kom började vi fixa oss, sedan så gick vi till sandtaget, när vi var framma så upptäckte Jonna att hon hade glömt minneskortet till sin kamera så då fick hon lov att springa hem igen och hämta det haha så kan det gå, när hon kom tillbaka började vi fota en massa egopics på varann hehe. När vi stod där och fotade började vi frysa jävligt mycket, jag hade knappt någon känsel i händerna eller fötterna. Så vi gick hem till mig och fikade lite bullar och drack varm o'boy, efter vi fikat så gick vi till skolan och tog ännu fler egopics, senare på kvällen kom Jonna&Julia till mig och såg skräckfilm och käkade chips, filmen vi såg hette "Prom night" och den var ganska bra. 
 
Idag ska jag vara med Wilma och då ska vi ha ett twilight film maraton, kommer nog bli jättemysigt! ;) Ni får ha en asbra torsdag så hörs vi senare! Och förresten happy halloween! ;]
 
 
Bilder på fikat vi åt
 
Bjuder på en himla fin bild från igår hahaha... dör. hur jag ser ut hahha??!?
Kommentera 2

ABP: veckans tips

Publicerat i: Vardag
Igår fixade jag lite i menyn, jag fixade nya länkar till ett bloggcrew som vi har fixat ihop, medlemmarna är Jonna, Wilja & Ebba! Bloggcrewet heter awesume bloggpack, som förkortas abp haha. Vi kommer ha lite tävlingar och sånt som kommer komma inom kort. :)
 
 
I veckans tips tipsar jag om den hära serien Pretty little liars, som nog väldigt många känner till. Serien handlar om Aria, Spencer, Hanna och Emily som blev sammaförd av den "maktfulla" Alison. Allting var bra, tills Alison mystiskt försvann, sedan ett år sedan hittas Alisons kropp och genom hennes död förs Aria, Spencer, Hanna och Emily tillsammans igen. Dom får "skumma" sms av någon med signaturen 'A-' som verkar vara överallt och ingenstans som dessutom verkar veta deras mörkaste hemligheter.
Serien är iallafall väldigt spännande och välgjord plus att den är himla bra också! Det finns tre hela säsonger och ungefär halva fjärde säsongen att se på swefilmer.com. Så om ni inte har sett den här serien tycker jag ni borde göra det, annars missar ni något haha! :)
 
Ber om ursäkt för ett så sent inlägg, men kom på att jag skulle göra ett sånt här inlägg idag men hade glömt de. Menmen som man säger, bättre sent än aldrig! ;)
Kommentera 3

God morgon

Publicerat i: Vardag, Ätbart
God morgon!♥ Har nyss ätit frukost och just nu kollar jag runt på lite bloggar. Åt värsta goda frukosten idag, vanilj yoghurt med startflingor och banan skivor. Så bra blandning ju! ;)
Idag ska jag vara med Jonna, har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra men vi vi får väl se vad som händer. Nu får ni ha en grym dag, så hörs vi senare! 
 
Kommentera 2
Visa fler inlägg