Bilder:google
 
Halloooj!
Imorgon bär det av till Tukiet så har varit massa saker jag behövt göra ikväll som pluggat till matte provet som är imorn, packa färdigt, städa och lite andra småsaker. Ska bli så skönt att slippa kalla Sverige i en vecka! Är jäkligt taggad:))
 
Igår på skolan var det minnesstund för Andreas♥ Vi gick även och tände ljus vid minnestenen. Efter skolan var jag med William, vi åt middag med hans familj, spelade lite cs men de gick inte så bra ehehe och såg film och hade det mys. Tog sen 20:45 bussen hem. Willes mamma hade varit i New York för inte så länge sen och så hade hon köpt lite vs produkter som hon gav mig igår när jag var där, asså huuur gulligt?!♥ Blev i alla fall jätteglad!
Nej nu måste jag hoppa in i duschen, får väl se när det blir nästa gång jag bloggar, haneee!
 
Kommentera 4

3 dagar kvar

Publicerat i: Vardag
Var inte kul att vakna upp igår till att nån som jag inte riktigt känner men vet vem det är dött. Det gör ont i en fast man somsagt inte kände han, det har blivit för mycket människor som dött på senaste tiden nu. Man känner ju ba att när ska allt helvette ta slut nån gång? Men tragiskt nog kommer det aldrig det. Asså nä fyfan vad livet är orättvist, vila i frid Andreas, tankar går åt dina nära och kära.
 
På kvällen kom Jonna,Julia,Ellen,Linda och Mikael till oss och åt efterätt. Vi kollade på baksmällan medan vi åt efterätt sen for vi till dom och så visade Jonna&Julia deras skolfoton och dom blev så finaaa;) Vi såg sen filmen He's the Girl som jag aldrig blir less på och en del av High School Musical 2 som är en klassiker, de va mysigt med andra ord. 
 
Idag har jag skypat med Jonna och börjat packat inför Turkiet, bara 3 dagar kvar nu, kommer bli såå najs. Har även skrivit på svenska novellen, ikväll ska jag fara ut och springa med Julia. Måste ju följa träningsschemat för idrottsläxan, sen var det länge sen jag var ute och sprang så det blir nog bra.
 
 
 
Kommentera 11
Snapshots från i fredags och lördags^
 
Pluggade hela torsdags kvällen för kemi och matte proven och sen så skypade jag med Sofi&Linnea och snackade lite skit och så. Det var trevligttt.
 
I fredags på morgonen var det kör, så jag,Linnea & Sofi gick på den för vi har missat alla innan så det var på tiden. Så tråkigt det här blir Rolands sista år nu bara. Vi hade hkk under tiden så vi hann tillbaka och hjälpte Ingela med lite grejer innan vi slutade den lektionen. Vi hade sen kemi provet, tycker själva E-nivå delen gick bra. Dock hade jag inte pluggat mycket alls på A-nivå frågorna så jag försökte göra åtminstonde två av dom. Men jag får godkänt i alla fall så det känns bra. Efter det hade vi lunch, var något kött och potatisgratäng så det var ändå najs. 
 
Hade sen engelska, därefter matte prov. Det var ett E-nivå prov, men tyckte det var ändå svårt för att vara det. Men jag såg nu på schoolsoft att jag fick godkänt, så är var bra. Som sista lektion hade vi so då vi blev indelade i grupper och diskuterade några frågor.
 
Efter skolan for jag till Alicia och sov hos henne till igår, lördag alltså. Var en månad sen sist vi var med varann så det var riktigt kul att få va med henne. Vi spelade wii, pratade, åt massa gött och hade de allmänt mys. Pappa skulle hämta mig vid tre igår, för han jobbade, så råkade han glömma och hämta mig, hahahha så han fick vända. Gull pappa ahahha.
Kommentera 2
Visa fler inlägg