dagen

Publicerat i: Sommar 2014, Vardag, Ätbart
Hallååå där!
Idag for jag och Wilma till hundsjön och tog ett dopp, det var bara mysigt! Jag tog med systemisen dit men smart som jag är tog jag aldrig någon bild, bra där Sofieeeee.... Efter det for vi hem till mig och fixade lite gófika och kollade på twilight-eclipse, sen hjälpte jag hon att ladda ner massa musik på sin mobil och sådära, nämen de va kul:]
 
randoma bilder från dagen:
mariekex och nutella-bästa uppfinningen alltså :') måste verkligen bli nyttigare är ju rent patetiskt gahahah..
 
Och sen avslutar vi inlägget med en bild på dagens middag, sjukt matigt inlägg det här blev;))
Kommentera 9

fail

Publicerat i: Sommar 2014, Vardag
Hejsanhejsan!
Gissa vad jag och Jonna gjorde idag? Jo, gick runt i skogen som små skogsmullar hahahha, på våran sommarlista stod de att vi skulle "utforska en skog" så vi försökte oss på att göra det, vi hade tänkt gå till en "klippa" typ men vi var tydligen och gick omkring på heeeeelt fel ställe fick jag veta nu hehhh.... Vi satt oss i alla fall och åt mackor och tog lite kort sen blev vi less och cyklade hem innan ett nångång :') #sjuktintressantlivjao
det stod på yr.no att det skulle regna och åska idag så jag tog med mig regnjacka,regnbyxor och paraply och allt sen har det knappt regna nått idag...när man väl är förbered så händer det aldrig, men när man inte är förbered då jävlar händer det, vaffö då??
två glada skogsmullar mitt i ingenstans
 
bild på älven när vi var påväg hem:]
Kommentera 12
 
Tjenaaa!
Igår kväll så skulle mina föräldrar bort så jag bjöd Jonna&Julia hit på middag, tacos blev det!:] Jonna och Julia hade också bakat en tårta som var jättegod och fin som vi åt efter tacosen, sen bestämde jag och Jonna oss för att fara till sandvika för ett kvällsdopp, men då ville inte Julle följa med så hon stannade hemma.
 
Efter vi hade badat och tagit några bilder cyklade vi hem och sen for vi till skolan och satt oss på gympataket (för vi har en sommarlista där det stod vi skulle göra det hehe) och chillade där uppe och åt osthjärtan och drack cola, fett kul kväll var det!
 
 
 
fina tårtan dom hade gjort:D
bild från sandvika
 
 
 
 
 
Kommentera 4
Visa fler inlägg