Hallojjj
Harreligen så trögt det har gått att blogga på den senaste tiden, niiiieee. När jag väl bloggar har jag så mycket bilder så det blir så stora inlägg och så blir det automatiskt myycket text, kaoos. Hinner även glömma bort mer än hälften som hänt i veckan också haha.
 
Förra helgen i lördags for, mor, far och jag till Stärkesmark och for till Anki och Kleas stuga där. Anna, Robin och Wilmer var även där. Vi fikade x2 och åt lunch, var tänkt vi skulle se rally men då skulle vi inte hinna i tid till Perssons. Halv 6 gick vi ner till Perssons och åt middag, och så tog Jonna, Julia och jag bara det lugnt resten av kvällen, behöv aldrig riktigt göra någonting för å ha kul med dom! I söndags kom William hit och vi såg nå film, på kvällen så var Jonna,Julia och jag på gympan och körde ett pass.
 
Har för övrigt varit mycket drama i veckan och det har ju påverkat jag och många andra psykiskt men nu är det bättre, tack å lov för det♥Annars i tisdags var jag som vanligt med William och åt där, sedan vid sju var det efit träning. Den här gången körde vi boxning och det var riktigt kul ändå. I torsdags hade vi idrotts prov, det kunde ha gått bättre om vi säger så men gick väl hyfsat. Var även musikal på skolan. När jag kom hem efter skolan skypade jag med Marcus och gjorde en "planering" inlämning för kemin, duktiga osvvv. Skippade även steppen och åt middag hos moster och Johnny. Var så länge sen jag var där så. Hon hade gjort köttsoppa hehe med mycket klimp i<33456  Igår, fredags alltså, så gjorde vi thailax på hkk:n Johanna, Alexandra och jag tyckte jag gjorde de bra ändå. Kl.10 var det kör, var inte många där alls men kul var de för vi visade Roland några låtar vi vill sjunga på skolavslutningen;) Trodde även att på syslöjden att jag skulle få bli klar med min huvtröja. Men det visa dig att jag glömt en bokstav i trycket, som jag inte märkt fören Linnea sa de:') Fått lov att sprätta upp igen. Kul. 
Idag mina vänner åkte jag nya skotern som pappa har införskaffat^, hade även finbesök av Linnea idag. Vi fikade och pratade på, trevligt trevligt med andra ord thihi. 
 
Kommentera 2
Nu var det ett tag sen jag bloggade hehe. Sen sist så har jag och min familj somsagt varit på min morbrors begravning. Det var en av dom jobbigaste jag har varit på hittills om jag ska va ärlig, efter begravningen for nästan hela släkten till Astor & Gunnel och åt massa go mat som dom hade fixat och så satt vi och pratade gamla minnen♥
 
Har varit med några av rödåbrudarna förra lördagen, då Linnea,Johanna,Moa och jag var hos Majs och såg mello. Jocke kom även en stund på kvällen och spelade med oss. Förra söndagen alltså alla hjärtans dag for mor, far och jag me skotran till Fagerlund. När vi sedan kom hem hälsade Marika och en kompis till hon på med skotrarna och fikade. Efter det for jag till Wille, sen fick jag skjuts hem av han hihi.
 
I måndags fyllde kära mamma år, var och köpte en blomma och en ljuslykta åt hon. På kvällen kom även lite släkt hit och fikade. Annars ha veckan bestått av ett matte prov som gick över förväntan blev lite på a-nivå till och med crazyy, i tisdags var det såklart efit och jag stannade hos Wille efter skolan, 7,5 km på längskidor i torsdags på idrotten dock så tog alla genvägar haha men fyfan va jobbigt det var, och så var det även step i torsdags. 
 
 
 
Kommentera 3
 
Idag hade vi längskidor på idrotten, alltid ett helvette att hitta igen skidor, stavar och pjäxor i samma storlek och form och allt detdär och det var inget undantag idag. Fick lov och ta en skida där en pjäxa inte gick att få av, ojoj. Sofi,Linnea, Leia och jag hade allsång i skidspåret. Annars då, på no:n har vi börjat med livets kemi, okul. På bilden så redovisade vi flesta om våra filmaffischer. På svenskan fick jag veta analysen ska vara klar nästa vecka när det först var sagt v8, för lärarn hade skrivit fel.. Såå orutinerat. Och slutligen på elevens val var jag på "so" och skrev på svenskan. 
Ikväll var Jonna,Linnea och jag på cirkelträningen i byn. Innan det skypade jag med Tina, Wille, Markan och Emma och spelade curve fever, så kass på det så de är sjukt haha.
 
Imorgon är det begravning för älskade morbror Thomas♥..
Kommentera 9
Visa fler inlägg