Tisdag

Publicerat i: Vardag
Helleeeej!
Dagen började med att vi hade strömavbrott imorse pga all sursnö som har kommit, det har typ snöat hela dagen både idag och igår. Så onödigt det kommer nu ju, trodde det skulle bli vår men så var det tydligen inte. Som första lektionen hade jag i alla fall svenska. Jag skrev klart min novell så nu är det bara att renskriva den sen är den helt klar vilket känns skönt. På spanskan så jobbade vi med vårt grupparbete, till lunch var det pasta och någon pastasås. Var väl helt okejj, hade sen so då vi inte gjorde något speciellt det vanliga, sen matte då vi fortsatte jobba i matteboken, och jag är alltid så jävla seg, så tror jag kommer få ta hem och jobba igen sen om jag inte hinner imorgon kom jag på nu, inte najs:pp Efter det hade vi engelska då vi fick plugga till imorgon då vi har prov. 
 
Ikväll blir det att plugga till engelska provet & kemi provet, baka med mamma och förhoppningsvis hinna städa rummet men det lär jag säkert ändå inte orka göra haha..
Kommentera 1
Igår kväll så åt vi grillat för första gången i år, pappa hade grillat entrécote så det var förjävla gott må jag säga! Senare på kvällen var jag med Jonna, vi gick ut på en liten prommis och snackade en massa, mysigt som vanligt:)) 
 
Idag så sov jag tills kvart i tolv då pappa väckte mig och frågade om jag ville ha flammkuche (det är en slags pizza fast utan massa tomatsås och skit som jag inte gillar ehhe) och det var klart jag ville ha så efter det steg jag upp och åt flammkuche som pappa hade lagat, bästa pappa! Idag så har jag pluggat en del till Engelska och No provet vi ska ha i veckan, varit hos moster en stund, skypat med Linnea. Sen ikväll for jag och Jonna ut och gick igen, kom nyligen ut ur duschen så ska kolla på nån serie och käka mango nu för jag blev så himla sugen hehehe.
 
Bild från när vi var ute och gick ikväll, det har snöat hela dagen och det håller på fortfarande vill inte ha mer snö nuuuu^
De vi åt igår^
Kommentera 8

Tips på lätt frukost

Publicerat i: Tips, Vardag, Ätbart Breakfast, Norrlänning, Tips, Tips på frukost, vardag
Något som jag har börjat göra till frukost lite då och då är sån här frukost man gör kvällen innan, burkfrukost brukar jag kalla det haha:') Det kanske inte låter så gott men om man får välja själv vilken smak man vill ha på det passar det nog dom flesta. 
 
Det man behöver är: 
  • havregryn
  • kanel
  • mjölk
  • yoghurt
  • en glasburk
  • bär/frukt i stort sätt vad som helst som går att ha som topping egentligen
 
Det man gör är att man lägger i lite mer än 1 dl havregryn i glasburken sen kan man om man vill strö i kanel och blanda runt med havregrynen för att få lite mer smak på det. Jag brukar ibland blanda i tex. nötter eller russin bland havregynen också men man får känna efter själv hur man vill ha det. Efter det häller man i mjölk så havregrynen blir fuktade. Inte så att dom blir täckta för då blir det helt blött sen. Man häller i mjölken så havregrynen ska svälla upp sig under natten. Häll sedan över ett lager med yoghurt och toppa sen med valfri topping och släng in i kylskåpet under natten med lock så kan man morgonen efter äta det precis som det är.
Kommentera 1
Visa fler inlägg