Hallojj!
Eftersom det är första advent idag for vi till farmor och åt adventstallrik med släkten, och som vanligt får man matkoma varje gång man är och äter där haha. Det var himla gott alltså! Annars idag har jag inte gjort så mycket, hjälpt mamma och sätta upp lite gardiner och sen har jag försökt mig på att plugga inför proven i veckan men det gick ju som det gick hehh..
 
Hoppas ni har haft en trevlig första advent idag!
 
Kommentera 11
Hejhejj!
Igår så gick jag & Wilma på en liten promenad och då passade jag på att ta med kameran, efter vi hade gått en liten runda gick vi sedan hem till mig och fikade lussekatter och pepparkakor och kollade på filmen bilar:')
 
Sen någon gång där vid fyra for hon hem och när klockan sen blev sex for vi och åt middag hos Leijonfalk och där var även familjen Karlsson så det var himla trevligt! Vi fick en god köttgryta till varmrätt och sen till efterrätt åt vi en kladdkaka med knäck som också var väldigt god (och väldigt svår att skära hahah). Vi spelade även ett spel som heter "3 snabba svar" och det gick ut på att det var någon som frågade en fråga och då skulle man hinna svara tre svar på fem sekunder. Så det var kuligt det! 
 
Bilder från igår ↓
 
Ignorera att jag ser ut som en blind pensionär tack:')
 
 
Efterrätten vi åt igårkväll^
Kommentera 12
Igår kväll så pyntade jag och mamma huset med adventsstakar och ljusslingor och sånt där så nu är det lite julstämning här, så mysigt! Resten av julpyntet åker fram när julafton börjar närma sig ännu mer, har ni tagit fram julpyntet än? 
Kommentera 17
Visa fler inlägg