Daddy cool
Linneas ståfräs bulle haha
Moa tvättar sina adidaaas
Söt Ellen
Niie en söt liten ekorre
gode gött
inspogudar ahhah
Dessa två bilder är snodda av Julia hehe^
Här spelar vi Mölky, på sättet vi trodde man spelade på, vilket vi sedan insåg var inte alls rätt hahhaha #retards
Moa ba kötta
Fin jävla solnedgången
Vad dom här två gör är frågan hahha
Roadtrip med räserbikarna
Bäst bryggan vi hittade
Gröna faran levererade
Gamm Volvon leverade ocksååå
Lägg märke Linnea på denna bild, haha söt
Vad är det här ens hahhaha
Här fick äntligen Jannis låna Julias jumpsuit, outfit of kvällen by Jonna
Räser Ellen, och någon som modellar i bakgrunden, hahahah dör
Så jävla räser haha åh
Räser nr2
Här vankas det veteran skoter och gräsklippar race, typ eller var det nu var
Helt sjukt vad varmt det var under den tiden på dagen, vi höll på svettas bort, kämpade för att hitta skugga i solen haha
Ojojoj vad detta stor aset lät när han burnade, blev nästan döv
Stånk Tommy var även på burnouten, han gjorde i princip hela "showen" haha så grym<335
Och här var det något race med några gamla moppar, dom flesta gick ca 100, fränt
 
Vi åkte alltså upp förra onsdagen till Lycksele. När vi kom dit var det sån kö så vi fick fricampa eller ja sova på parkeringen en natt. Vi kom sedan in på campingen morgonen därpå. Fick en stor plats där våran husvagn, Perssons och Johanssons kunde stå på nya området. Blev riktigt bra ändå. Har haft en grym vecka i Lycksele med massa bra folk och go väder. Har varit strålande sol och varmt som jag vet inte vad flera dagar sträck, så vi har inte klagat kan jag säga. På torsdagen badade vi mest hela dagen eftersom själva motorveckan inte hade börjat då, sen under fredagen badade vi även och for sedan på driftingen på kvällen. Där vi också träffade Marcus. Senare under kvällen kom Jimmy och Nils så vi var med dom och spelade kort och hade det trevligt. Vi var även och kollade på water ski eller var det nu kallas, då jag och Jonna även träffade Marcus, Isse och hans kusin Samuel. Kuligt! Så om man ska sammanfatta dagarna har jag och Jonna mest gått till Jimmys husvagn och varit med dom som varit där. Sedan allt eftersom började mer folk komma bl.a William,Linnea,Danne,Oscar, Emil, Sofi osv. Linnea sov i våran husvagn vilket var väldigt trevligt♥
 
Har i alla fall varit jäkligt trevligt att bara få träffa alla igen. Har blivit mycket kortspel, skratt, god mat, somsagt mycket bad och solning, kvällsäventyr som Nils ville kalla det haha och sett mycket inom motorer vilket är självklart då det är motorveckan;)
Kommentera 0
 
Bilder tagna av bl.a Tina, och i princip av dom flesta som varit med på konfan. typ.
 
Var ska jag börja? Fjällkonfan har verkligen varit en upplevelse. Händelserik och väldigt annorlunda resa kan man säga. Är verkligen så glad att Sofi tjatade på mig att jag skulle ta fjällkonfa i 7an för om hon inte hade varit så envis, hade jag missat det här. Det hade väl gått att leva med också men jag är så glad jag fick uppleva dethäroch få ett minne för livet istället. Det var trots allt värt alla dom där tråkiga gudtjänsterna, ursäkta men det är sant. 
 
Var verkligen skeptiskt för dethär innan vi for iväg på lägret redan förra hösten på upptaktslägret och nu innan vi for i somras. Men som jag sa när vi hade tal på konfirmationen i kyrkan "Under den här konfan har jag inte bara lärt mig och gud utan även att det är viktigt att ha en bra gemenskap och att det är okej att ha tvivel, för det har vi alla." För tvivel kan jag verkligen säga att jag hade under lägret. Har uppstått så mycket känslor som bara kommit från ingenstans och det tillhör väl när man far iväg på konfa läger. Jag har fått så mycket mer förståelse för allt det här och det har verkligen varit en ögonöppnare. För jag kunde verkligen nada om kristna innan jag började konfan. Hade även så mycket fördomar. Det känns och jag vill det ska vara sant att jag har förändrats som människa på insidan under den här tiden. Kanske inte så dramatiskt eller så att det syns på något vis men det känns bra på något sätt, som bara jag kommer känna av liksom. 
 
Sen har jag även lärt känna människor som jag inte kände innan och människor som jag trodde jag kände men insåg att jag inte gjorde det fören under lägret. Tycker det är så kul att lära känna människor bättre så det var riktigt kul. För när man är med varandra och träffas 24 timmar om dygnet i ca 10 dagar hinner man verkligen känna personer på ett annat sätt, än tex i skolan. Tycker våran konfagrupp har haft bra gemenskap, såklart har väl det bildats grupper och splittras då och då men i stor helhet tycker jag vi varit mest som en helgrupp. Det har även diskuteras så mycket frågor som gjort att man fåt tänka om, om mycket här i livet och inte bara om gud. 
 
Andakterna, både morgon och kväll har varit så sjukt mysiga. Att bara sitta och sjunga låtar tillsammans, lyssnat när dom läst något från bibeln eller spelat gitarr. Det har varit så mysigt men det går liksom bara förstå det om man upplevt det själv skulle jag vilja säga. Kan låta jättesmörigt när jag berättar om det men det är verkligen det. Dock har morgon andakterna alltid varit lite segare när man nästan nyss klivit upp och är morgontrött, men det har fortfarande haft sin charm. Kvällarna har varit då det mest varit mer känslosamt och det uppstått mest känslor. Det är någonting jag kanske inte kommer få uppleva igen med alla dom människorna någon till gång i livet♥ Sorgligt nog, men för att börja avsluta det här inlägget vill jag bara säga att jag ångrar inte jag tog konfirmation. För det har gett mig så mycket, även massa "redskap" att ha senare i livet, har även lärt känna mig själv på ett annat sätt och såklart kommit nära fler personer. Så om du funderar på att gå konfa tycker jag absolut du ska ta chansen, för efter det kommer du inte ångra dig, det kan jag nästan lova.
Kommentera 0
Det här var när vi grillade vid något vattenfall nära Tärnamo. Riktigt msyigt! Asså niieee frågan är när man kommer träffa Liam och Alex igen, typ aldrig, tråkigt faktiskt:( Synd Skåne är så långt bort heh.
Kommentera 0
Visa fler inlägg