Hallooj!
I fredags var det en lugn dag och jag slutade tidigt så det var skönttt. Hade gjort vinge i fredags och överraskade mig själv med att dom såg lika ut för en gångs skull↓. På kvällen bakade jag kladdkaka med chokladfugde för lördagen, sen gjorde jag väl inte så mycket.
 
I lördags pluggade jag lite och städade mitt rum, jag och mamma drog även fram lite julpynt. Pappa for och hämtade en gran som vi satte där ute för jag hade tjatat om en tihih. Senare på kvällen kom familjen Perssons & Ronny och Monica hit och åt middag och efterätt. Linnea kom sedan och hämtade upp Jonna,Julia och jag med mulen till Maja. Vi spelade spel, käkade chips och godis,snacka skit och hade danspartiiii. Vid 12 for vi från Maja och körde en tur uppe på kamen innan vi alla for hem, haha de var kiing:')
 
Idag har jag även pluggat, sen for vi hela familjen till Alicia, Margita & Danne vid tre och åt thanksgiving middag. Första gången jag åt kalkon och det var gott, blev sen glass och varma bär till efterätt. Träffade även lite släkt och så. Nu ska jag plugga och kanske se något avsnitt av Kyle XY, vi höreees.
Julia love lifeeee hihi
Kommentera 2
Visa fler inlägg