Helluu!
Oj vilken flummig dag det var igår för mig alltså, först och främst så glömde jag tandställningshelvettet hemma på morgonen så det blev helt kaosigt eftersom jag skulle till tandläkaren och spänna åt den senare på dagen, duktigt Sofie, verkligen... Tiden jag skulle till tandläkaren var 13:30 men då när vi hade träslöjd så trodde jag klockan var typ 13:20 så jag gick som vanligt till tandläkaren för jag tänkte jag kunde bestämma en ny tid. Det var bara det att när jag satt och väntade på min tur, så insåg jag efter en timmes väntan (och då var jag ganska irriterad för jag tyckte dom var sena) att det var jag som var en timme tidig. HAHHAHA FAILEN DÄR ALLTSÅ! Hur lyckades jag?!  Det gick i alla fall bra, jag fick en ny tid 20 mars så då ska jag komma i tid och inte en timme tidigare än bestämt haha..
 
När jag kom hem pluggade jag matte och sen på kvällen så var det EFIT-träning på fc så jag fick åka med Linda&Mikael dit, himla snällt ju:)) Sen kan jag bara säga jävlar vad drygt det var, jag & Jonna tog sedan 08:45 bussen hem. Har varit typ kämpigt att gå i trapporna idag, har så mycket träningsverk haha, men det är härligt att känna att man tog i igår:') 
 
Ikväll har jag skypat med Linnea i någon timme eller så, vi tränade inför redovisningen vi har imorgon om Rommariket & Antiken. Kändes inte så kul precis, menmennn. Nej nu måste jag fortsätta träna på det, hadeeee!
Fick bli en tör egobild från i augusti typ, i donno?
#1 - - N:

Haha lyckat!! Hatar när sånt händer!

Svar: Hhaha verkligen inte, ja det är inte kul alltså!
Sofie Johansson

#2 - - Céline:

hahah, ja det blev ju tokigt!!

Men så fin du är :)

Svar: Hhaha ja det kan man minst sagt säga! Tack fina du :)
Sofie Johansson

#3 - - Ida Lindborg ♡:

hahahha låter som att jag också hade kunnat göra något sådant haha!
Fin du är!

Sv: Tack så mycket! :D

Svar: Hhahahah, känns bra att höra jag inte är den enda :') Tack snälla du :D
Sofie Johansson

#4 - - linah:

omg du har fräknar:D!!! va sött

Svar: Haha ja, lite väl mycket för min smak menmen! Tack glad jag blir hihi :D
Sofie Johansson

#5 - - Emma:

Men åh vad fin! :')

Svar: Men åhh tack detsamma du :)
Sofie Johansson

#6 - - Amanda♥:

Jättefin bild! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Sofie Johansson